Om Oss

Slide background

VI SKAPAR EN TRIVSAMMARE MILJÖ

PÅ PLATSER DÄR DU

ARBETAR,

RESER

& BOR

KORT OM VEAB

Startade tidigt på 70-talet och hette då bara VEAB. Senare lades ”Mark & Trädgård” till för att förtydliga verksamheten för våra kunder.
Verksamheten drivs huvudsakligen i Göteborgsregionen och vi erbjuder ett komplett tjänste- och produktutbud inom anläggning och underhåll av grönytor.
Idag är vi ca 30 anställda och vänder oss främst till företagskunder.
Om du som privatperson har ett omfattande arbete att utföra kring ditt hus kan detta även vara av intresse för oss.
Vår utrustning och maskinpark är lämplig för större uppdrag vilket begränsar våra möjligheter att åta oss mindre arbeten som  tex skötsel och anläggningsuppdrag i villaträdgårdar.

KVALITÈ & MILJÖ

Vi vet att du, vår kund, arbetar på ett företag i ständig utveckling. Du förväntar dig inte bara att din leverantör hänger med, ofta förväntar du dig att de faktiskt ligger steget före. Vi är certifierade enligt både ISO 9001 och 14001 av flera olika skäl. Främst eftersom det leder oss till ständiga förbättringar i vårt dagliga arbete. Det ger oss trovärdighet som leverantör och är en tydlig markering på vårt engagemang vad gäller kvalitets- och miljöarbete. Kort och gott, du förväntar dig det av oss. Och för oss är det en självklarhet.

  • Kvalitet

  • Miljö

  • Certifierade

    ISO 9001 och 14001 certifierade

ARBETSMILJÖ

Det är egenskaper som också återspeglas hos våra medarbetare och i vårt arbete. Vi trivs bra hos oss och tror att vi har bland de bästa jobben man kan ha! Vi har flera mångåriga kollegor hos oss vilket vi ser som ett gott kvitto – det innebär också flera fördelar för dig som kund. Förutom att vi har lång erfarenhet att ta med oss in i dina projekt, kommer du sannolikt arbeta med samma personer en lång tid framöver.

Här hittar du vår grafiska profil.

  • Kvalitet

  • Miljö

Växtgrossist

Vi har det du söker på hyllan. Vår jordkällare och skugghall garanterar den bästa kvalitén.

Snöröjning

Vi erbjuder snöröjning och halkbekämpning i mindre och större omfattning.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss nu.