Rådgivning för kommuner & företag

Vi erbjuder ett komplett tjänste- och produktutbud inom mark & trädgård. Var börjar och slutar vårt uppdrag? Varje uppdrag är unikt, oavsett om det handlar om anläggning eller underhåll. Varje miljö vi skapar är olik de andra i någon detalj. Ofta kan du dra nytta av att använda oss som en rådgivande samtalspartner i ditt projekt. Våra kunder sparar både tid och pengar på att involvera oss i god tid. Vi rekommenderar arbetsmetoder, användning och inplanering av specialutrustning samt växtval. Vi ser till att inget missas och att allt sker i rätt ordning.

ANTAL GRÖNYTOR
VI SKÖTER I GÖTEBORG

825

01

VÄXTER & MATERIAL

Vi har ett omfattande utbud av växter och mängder med goda tips och råd som hjälper dig att välja rätt. Vi hjälper dig även att välja rätt material för rätt förutsättningar.
 

02

SKÖTSEL & PLANTERING

Träd, buskar, perenner och gräs måste tas om hand, var och en har sina egna behov. Vi har mångårig erfarenhet om växterna och vi vet hur man får dem att må bra.
 

03

KALKYL

Vi hjälper gärna till med din offert så att ni hamnar rätt i anbudsskedet. Du kan alltid räkna med att våra priser är konkurrens-kraftiga ur ett pris- och kvalitetsperspektiv.

04

PROJEKTERING

Vi utför arbete från skiss till färdig anläggning. Vi är en trygg partner med många års erfarenhet av projektering.
 

ANTAL KVADRATMETER DÄR VI SKÖTER LÖPANDE UNDERHÅLL OCH PLANTERING

692k

Vi är en professionell leverantör av anläggning och underhåll till företag och kommuner. Vi erbjuder ett komplett tjänste- och produktutbud inom anläggning och underhåll av grönytor. Vårt engagemang i kvalitets- och miljöarbete är viktigt för oss.

→ Läs mer

To customize your blog templates make sure to add at least one published post.

Kontakta oss

Besök

Bassänggatan 6
415 02 Göteborg
Org: 556430-2593