Professionell anläggning

Professionell anläggning kräver gedigen kunskap om allt från jord och växter till fysiska platser samt erfarenhet av arkitekternas ritningar. Varje del inom detta stora verksamhetsområde har ett flertal falluckor då saker kan gå fel. Vi vet, vi har fallit i många och vi har lärt oss av våra misstag. Misstagen blir din tillgång eftersom du får rätt på en gång när du anlitar oss. Veab’s medarbetare är bland Göteborgs främsta inom området och kan bidra med såväl kunskap som erfarenheter och tips.

TOTALT ANTAL FLYTTADE TRÄD
INOM GÖTEBORGS KOMMUN

6921

01

PLANTERING

Plantering kan vara ett mycket komplicerat arbete. Att plantera växter kräver omfattande kunskap om växter och materialval, både över och under marknivån. Vår erfarenhet gör att våra kunder både sparar tid och pengar.
 

02

STENARBETE

När vi genomför stenarbeten strävar vi alltid efter att ta fram en helhetslösning i samråd med kunden. Kombinationen av sten, växter och gräs är alla viktiga byggstenar för att skapa en harmonisk helhet. Tack vare de olika kombinationerna vi genomfört genom åren kan du vara trygg i der råd du kan få av oss.

03

SPRUTSÅDD

En ekonomisk metod för gräsetablering. Gräsfröet sprutas ut och klistras fast på ytan. Sådd kan ske direkt på befintlig markyta – även där matjord saknas.

04

SEDUM

Moss-sedum är en prefabricerad vegetationsmatta som innehåller ett flertal olika typer av fetbladsväxter. Du kan använda mattan på tak, längs vägar och i rondeller. Mattan är estetisk och ger många fördelar såsom dämpar buller, fördröjer och minskar dagvattenflöden, gynnar biologiskt mångfald, förlänger tätskiktets livslängd mot UV-ljus samt isolerar och utjämnar inomhustemperaturer. Vi säljer mattor och utför kompletta anläggningsarbeten.

05

FÖRSÄLJNING

På Veab finns ett stort utbud av växter. Vi samarbetar med plantskolor i Sverige och Europa. Det du köper från oss håller hög kvalitet. Vår unika jordkällare och skugghall gör det möjligt att ta hand om växter på bästa sätt samt förvara dem under längre perioder.

ANTAL KVADRATMETER DÄR VI SKÖTER LÖPANDE UNDERHÅLL OCH PLANTERING

692k

Featured Image
Bra med kran när man skall sätta tunga träd. Här sätts Pinus nigra ( Svarttall ) vid Lilla Bommen.
Featured Image
I Lefflers park skötte vi anläggning/plantering i samband med att byggprojekten avslutades. Nu sköter vi underhåll här.

Kontakta oss

Besök

Bassänggatan 6
415 02 Göteborg
Org: 556430-2593