Vi underhåller grönytor, parker, häckar & träd

I många fall efter att vi deltagit både i rådgivning- och anläggningsfaserna av projekt får vi förtroendet att även sköta underhållet. Vi klipper gräs, planterar, ansar häckar och träd, i bostadsområden, parker och trädgårdar. Längs vägar och kring offentliga såväl som privata fastigheter. Vi sköter takträdgårdar, växter på fasader, vinterträdgårdar, lekplatser, gräsmattor och andra rekreationsområden. Oavsett om syftet är att hålla rent och snyggt, skydda mot buller och vind, mot erosion eller insyn och bländande ljus, så har vi de rätta verktygen.

TOTALT ANTAL FLYTTADE TRÄD
INOM GÖTEBORGS KOMMUN

6921

01

UNDERHÅLL

I många fall efter att vi deltagit både i rådgivning- och anläggningsfaserna av projekt får vi sedan förtroendet att även sköta underhållet. Vi klipper gräs, vi planterar och vi ansar häckar och träd, i bostadsområden, parker och trädgårdar. Längs vägar och kring offentliga såväl som privata fastigheter. Vi sköter takträdgårdar, växter på fasader, vinterträdgårdar, lekplatser, gräsmattor och andra rekreationsområden. Oavsett om syftet bara är att hålla rent och snyggt, eller skydda mot buller och vind, mot erosion eller insyn och bländande ljus, så har vi de rätta verktygen.
 

02

UNDERHÅLL FÖR BOSTADRÄTTSFÖRENINGAR

Vi erbjuder underhåll till bostadsrättsföreningar.

03

UNDERHÅLL FÖR FÖRETAG

Har ert företag ett behov av en partner som sköter allt underhåll av era grönytor? Vi har lösningar anpassade för både företag & kommuner. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Featured Image
Bra med kran när man skall sätta tunga träd. Här sätts Pinus nigra ( Svarttall ) vid Lilla Bommen.
Featured Image
I dag har Sannaparkens arboretum utökats med ett fint Cederträd. Trädet har stått i en betongkruka i flera år. Varit placerad på olika ställen i staden, men nu hoppas vi att det nått sin …
Featured Image
I Lefflers park skötte vi anläggning/plantering i samband med att byggprojekten avslutades. Nu sköter vi underhåll här.
Featured Image
I dag har vi flyttat en 175 tons Lind i Haga. Allt gick som det skulle, och nu hoppas vi att den får leva i många år till. Träden vi flyttar har vi ju …

Kontakta oss

Besök

Bassänggatan 6
415 02 Göteborg
Org: 556430-2593